Економија

(Видео) Народни пари се трошат на приватни проекти, годинава двојно повеќе наши пари се поклонети на политички одбрани млади луѓе

Десетина мерки и програми од оперативниот план за вработување се речиси 100 процентно реализирани, заклучно со минатата недела. Пилот...