Свет

Свет

„Биткоинтот е црна кутија „очигледно празна“ по цена на на автомобил „Киа“ кој што очекувате да стане Мерцедес“!

Целиот свет наголемо зборува за криптовалутите, но и понатаму голем број на луѓе сметаат дека тоа е се една голема измама. Еден од ниов...