Живот

Револуционерен уред за побрзо и ефикасно постигнување спортски резултати кај професионални и рекреативни спортисти

За првпат во Македонија Првиот апарат за стимулирање на мускулите за постигнување подобри резултати, посебно кај спортистите, пристигна...