Економија

Богоев за „Лидер”: Треба да се вложува многу повеќе во реконструкцијата на студентските и ученичките домови!

Економски Лидер продолжува со отворањето на дебатата за ребалансот на буџетот. За ова прашање добивме став и од градоначалникот на...