Македонија

Да ја покажеме хуманоста на дело: Да му помогнеме на малото ангелче Доминик, итно му е потребна операција

Да ја покажеме хуманоста на дело: Да му помогнеме на малото ангелче Доминик, итно му е потребна операција

На 9 месечниот Доминик Ивановски со вродена срцевааномалија итна му е потребна операција во Бугарија која чини 13.800 евра, а семејството неможе да го обезбеди.

Да бидеме хумани и да помогнеме за Доминик да има подобар живот и среќно детство.

ХУМАНИТАРНА СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ:

200003272522554 СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

ТЕЛЕКОМ: 070/143-107

ВИП: 143-463