Сцена

ФОТО: Македонската боксерка Емилија Димитровска се соблече сосема гола!

ФОТО: Македонската боксерка Емилија Димитровска се соблече сосема гола!

Македонската боксерка, Емилија Димитровска веќе некое време работи како модел и досега има позирано пред објективот на неколку фотографи. Исто така, има учествувано и на неколку ревии во земјава и регионот.

„Боксот ми е вистинска љубов и веќе подолго време тренирам со мојот личен тренер Роберт Варга и морам да признаам дека уживам. Во минатото тренирав неколку спортови, но во овој се пронајдов најмногу. Жал ми е што во Македонија нема бокс-натпревари за жени за да можам да си ги измерам силите“ – вели Емилија Димитриевска.

Емилија вели дека е нова во оваа работа, но се надева на популарност и успех.