Сцена

ФОТО+ВИДЕО: Албанката која „жари и пали“ на социјалните мрежи

ФОТО+ВИДЕО: Албанката која „жари и пали“ на социјалните мрежи

Мараши а родена е на 18 март 1996 година, моментално студира Музичка академија во Тирана, а желба и е да стане професионална музичарка.

21-годишната девојка е активна и на социјалните мрежи, а на Инстаграм ја следат повеќе од 178.000 лица. Оваа девојка е една од најпопуларните од својата земја, а ние сме сигурни дека е една од најубавите.

Po, i kam vesh mbathjet 🙂

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

Getting my pose on 🔫 #polaroid #2016

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on