Сцена

Ќерката на Топалко во врска со оженет фудбалер

Ќерката на Топалко во врска со оженет фудбалер

Ќерката на познатиот фолк пејач, Милан Топалковиќ Топалко, Хелена Топалковиќ го завела хрватскиот фудбалер Марк Јарош (21), со кој веќе два месеци се во тајна врска, пишуваат српските медиуми.

Имено, причината за нивната тајна врска, како што пишуваат медиумите е во тоа што познатиот фудбалер е во брак.

Нивни блиски пријатели тврдат дека тие се заљубени во уши и прашање на време е кога хрватскиот репрезентативец ќе се разведе.