Сцена

Се спукаа Карлеуша и Аца Лукас се скараа: „Не сум ти јас сељанка од Житораѓа!“

Се спукаа Карлеуша и Аца Лукас се скараа: „Не сум ти јас сељанка од Житораѓа!“

Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд”, Јелена Карлеуша и Аца Лукас се скараа како никогаш до сега.

Пејачката му се обрати на колегата дека се однесува како неговата пријателка од провинција мислејќи на Цеца.

-Ќе зборувам и ќе коментирам како што јас сакам! Не сум јас како твојата другарка од Житораѓа, со неа можеш вака да разговараш, не со мене, му се обрати на Аца, кој на ова и врати:

-Тоа што го кажа е многу лошо. Јас имам многу другарки од разни делови на Србија, па дури и од целиот свет, и ти си ми другарка. Не е убаво што ги навредуваш луѓето по тоа од каде доаѓаат.

Јелена секако не сакаше да попушти и ја продолжи расправата:

-Многу се дружиш со сељанки, па веќе се однесуваш како нив. Околу тебе само клошари и сељаци.