Спорт

Живеам живот кој јас не го одбрав, но морам да бидам силна: Сопругата на Давиде Астори за прв пат проговори по неговата трагична смрт

Франческа Фјорети, сопругата на Давиде Астори шест месеци по трагичната смрт на дефанзивецот за прв пат проговори, вели дека судбината...
Спорт

„Л’екип“ и „Скај“ се мајтапат со поразот на Македонија, а некои портали се сомневаат дека мечот е наместен?!

Француски „Л“Екип“ и англискиот „Скај спорт“ се мајтапат со високиот пораз на фудбалската репрезентација на Македонија од Ерменија...