Свет

Франција до Обединетото Кралство: Прашањето за границата со Ирска мора да се реши без никакви „привремени мерки“

Европската Унија нема да прифати привремени мерки за решавање на прашањето за границата со Ирска во преговоите за брегзит, изјави денеска...