Свет

30 дена притвор за Горан: Пијан си ја силувал сопствената мајка, ја напаѓал и стрина му

30 дена притвор за Горан: Пијан си ја силувал сопствената мајка, ја напаѓал и стрина му

Ужас во Српското село Лајковац , каде мајаката го пријавила својот син дека три пати сексуално ја нападнал .

Таткото на 30 годишниот Горан Т. Го пријавил синот дека пие и потоа ја тепа мајка си . Кога мајаката требало да даде исказ , ја открила ужасната вистина .

На три пати од декември минатата година до почетокот на овој месец , Горан пијан ја напаѓал и ја силувал 50 годишната жена .

Шокираните жители на местото велат дека Горан пред шест години бил уапсен во полицијата поради тоа што сексуално ја нападнал и својата 75 – годишна стрина.
Мештаните со најлоши зборови го опишале однесувањето на Горан , како проблематичен и алкохоличар , но велат дека не можеле ниту д апретпростават дека направил такво страшно дело .

Полицијата на синот му одредила притвор од 30 дена.