Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Две лица претепале маж додека во прегратка ја чувал неговата ќеркичка! (ВИДЕО)

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Две лица претепале маж додека во прегратка ја чувал неговата ќеркичка! (ВИДЕО)

Татко на 4-годишно девојче можи да го загуби старателството врз нејзе откако влезе во физичка пресметка со три лица додека ја чувал ќеркичката во прегратка.

Од канцеларијата на Шерифот од реонот Џеферсон ја објавија видео снимката од физичката пресметка, настан кој се случил на 25 јануар во еден локал во Пин во Колорадо.

Еден од лицате е Ричард Броун (39), кој што во прегратка ја чувал черкичката додека физички се пресметувал со две лица.

Покрај ударите кои што ги примитл за време на пресметката тој сега резикува и да му биде одземено старателствоно врз девојчето, бидејќи е обвинет за злоставување на истото токму за оваа случка.

Во меѓувреме останатите две лица резикуваат да бидат осудени на казна затвор од неколку недели, затоа што го довеле во опасност животот на девојчето.