Свет

ЗАЕДНО ЈА ПРЕТЕПАЛЕ: Сопругот дознал дека го изневерува, а швалерот дека има маж и настанал вистински хаос!

ЗАЕДНО ЈА ПРЕТЕПАЛЕ: Сопругот дознал дека го изневерува, а швалерот дека има маж и настанал вистински хаос!

А.П од Цезине завршила во болница откако сопругот и швалерот заедно ја претепале поради неверство.

Имено, двајцата мажи дознале дека таа манипулира со двајцата и физички при што и нанеле полесни повреди, стои во полицискиот билтен.

Против напаѓачите ќе биде поднесена соодветна кривична пријава.