Никос Коѕијас

Пронајдени се 91 резултати на тема „Никос Коѕијас“
Македонија

Коѕијас: „Тие себеси се нарекуваат македонци веќе 120 години, тоа неможете да го промените со никаков договор“

-Тие, себеси веќе 120 години се нарекуваат Македонци. Зошто се викаат Македонци? Не велам дека добро прават, но кажувам зошто. Земаа еден...