Занимливости

ФОТО: Најжешката полицајка која сте ја виделе до сега!

ФОТО: Најжешката полицајка која сте ја виделе до сега!

Ги полуде сите мажи ширум светот, но не е ниту глумица ниту манекенка. Едноставно припања во редовите на германската полиција.

Адриен Колцер, целото внимание на себе го прибира од објавувањето на фотографии на социјалните мрежи на која изгледа феноменално и совршено.

На 31-годишната полицајка можат да и позавидат дури многу популарни ѕвезди, иако таа е само една обична полицајка која секојдневно своите работни должности ги извршува по улиците на Берлин.