Занимливости

ФОТО: Згодна скопјанка по секси долен веш легна на снегот!

ФОТО: Згодна скопјанка по секси долен веш легна на снегот!

Згодната девојка што го топи снегот ја фотографирале од порталот „Трендсетери.ком“ во една од скопските улици. Велат дека по нејзино барање нема да го објават нејзиното име, но сепак уживајте во прекрасната глетка…

извор: trendseteri.com