Занимливости

Кога среќата ќе ти се насмее барем на само 5 минути: Станал супер богат со 2 милијарди на сметка, но… (ФОТО)

Кога среќата ќе ти се насмее барем на само 5 минути: Станал супер богат со 2 милијарди на сметка, но… (ФОТО)

Да станеш богат и имотен е сон на секој човек. Но овој човек од Белгија ја имаше среќата да стане милијардер но за жал на само 5 минути.

Белгиецот по име Лук откри дека на неговата банкарска сметка некој по грешка му префрлил ни помалку ни повеќе туку 2 милијарди евра, но радоста дека станал милјардер траела кратко и тоа само 5 минути пошто банката повторно ги повлекла парите.

-Помислив дека ги решив сите проблеми, раскажува смеејќи се тој.

Лук на Фејсбук објави фотограгија од вртоглавата сума која му легнала на сметка, но додаде дека повеќе ги нема тие пари.