Занимливости

ЛУД ДЕЧКО: На девојката и стави вијагра во пијалокот, а потоа следуваше ЛУДИЛО! (ВИДЕО)

ЛУД ДЕЧКО: На девојката и стави вијагра во пијалокот, а потоа следуваше ЛУДИЛО! (ВИДЕО)

И додека мислите дека сте виделе се на Интернет, вакво нешто сигурно не сте виделе до сега.

Овој човек сигурно не беше при здрав разум кога и стави на својата девојка вијагра во нејзината лименка Ред Бул, а потоа и дозволи да вози автомобил и да одат на гости кај неговите родители, а девојката почна наеднаш да се однесува невообичаено.

Наеднаш девојката стана нападна и почна да се однесува распуштено, без разлика каде се наоѓаат, дури и на гости кај неговите родители.