Занимливости

„Алибаба на „Денот на самците“ за 85 секунди продаде производи во вредност од една милијарда долари

Нов рекорд на кинескиот трговски гигант „Алибаба“ на „Денот на самците“, кога компанијата за 85 секунди, онлајн успеа да продаде производи...
Занимливости

Јавноста воодушевена: Финскиот претседател се среќава со светските лидери и нема проблем да седи на скали (ФОТО)

Претседателот на Финска Нинисто Саули на почетокот на овој месец отиде на саем на книги во финскиот град Турку за да го слушне говорот...