Занимливости

Побарале во Фотошоп да им го избришат лицето без мајца на вереничката фотографија – истиот момент зажалиле (ГАЛЕРИЈА)

Побарале во Фотошоп да им го избришат лицето без мајца на вереничката фотографија – истиот момент зажалиле (ГАЛЕРИЈА)

Овој пар, преку интернет побара помош преку фотошоп да биде избришано лицето без мајца од нивната фотографија, но интернетот и социјалните мрежи го прават тоа што го прават кога ќе се побара помош околу фотошопот…

Со фотографијата се маневрирало доста, па така истата испадна и доста смешна.

Инаку, најпрвин се збореше дека ова е вереничка фотографија на парот, а после ке покажа дека и не е така. Меѓутоа, парот наскоро ќе има венчавка и сака да ги покани сите оние кои им ја упропастиле фотографијата!