Занимливости

Погледнете како македонски камионџија се справува со германската полиција! (ВИДЕО)

Погледнете како македонски камионџија се справува со германската полиција! (ВИДЕО)

Германски полицаец му вика на македонски камионџија нешто во врска со лошите гуми на камионот, на што Македонецот одговара дека не е проблем, а потоа му вика на „Дај ми број ќе ти се јавам од Македонија”.