Некатегоризирано

САКАТЕ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД ЦИГАРИТЕ, ОВА Е РЕШЕНИЕТО: Кафез за пушачи, кој што сакаат да се откажат од порокот! (ФОТО)

САКАТЕ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД ЦИГАРИТЕ, ОВА Е РЕШЕНИЕТО: Кафез за пушачи, кој што сакаат да се откажат од порокот! (ФОТО)

За страствените пушачи одвикувањето знае да биде најтешката задача во животот, па кога сакаат да се откажат од овој порок, се согласуваат на се и сешто.

Така овој човек се согласил да носи т.н. „анти-пушачка“ кацига, која наликува на кафез за птици, а која му ја заклучува неговата сопруга и ја вади само за јадење.