Занимливости

Тестирајте го вашиот вид: Дали можете да го пронајдете глушецот на фотографијата?

Тестирајте го вашиот вид: Дали можете да го пронајдете глушецот на фотографијата?

Што и да правите, време е да земете краток одмор и да го тестирате вашиот вид.

На фотографијата се прикажани голем број на зајаци, мо меѓу нив има и еден натрапник. Дали можете да го пронадете глушецот?

Глушецот можат да го пронајдат само многу мал процент на луѓе, дали сте меѓу нив? Имате време од 10 секунди.