Занимливости

ВИДЕО: Симпсонови ја предвидоа и судбината на Грција?!

ВИДЕО: Симпсонови ја предвидоа и судбината на Грција?!

Симпсонови многу пати до сега случајно или не, предвидоа важни настани кои се случуваат во светот. Почнувајќи од вирусот “Ебола”, уривањето на кулите близначки, избирањето на Трамп за претседател, а сега и ова, банкротирањето на ГРција.

Во епизодата во која Хомер е водител на вести се појави натпис “Европа ја стави Грција на продажба”.