Занимливости

ВИДЕО: Затворениците пречекаа убиец на дете и брутално му се одмаздија

ВИДЕО: Затворениците пречекаа убиец на дете и брутално му се одмаздија

Припадник на улична банда е обвинет за убиство на 11-годишно девојче, па поради тоа е брутално нападнат во затворот во Чикаго. Додека чекал да биде внесен, тој бил нападнат од затвореник.

Обвинетиот ја убил Такија Холмс која имала само 11 години, одека седела на задното седиште од семејното комбе.

Вака го дочекаа затворениците: