Некатегоризирано

Зошто си го отежнувате животот?

Зошто си го отежнувате животот?

Ви фали некој…побарајте го

Сакате да сретнете некој…поканете го

Сакате да разберете…објеснете што имате

Сакате да дознаете нешто…прашајте

Не ви се сопааѓа нешто…кажете

Ви се допаѓа нешто…пробајте

Сакате нешто…побарајте

Сакате некого…кажете му

Затоа што животот е еден и краток 