Живот

Фото: Фотографија од автобус на ЈСП за која сите зборуваат – секоја чест за возачот

Фото: Фотографија од автобус на ЈСП за која сите зборуваат – секоја чест за возачот

Прекрасна сцена во автобус на ЈСп со број 24.

Според фотографијата од ФБ страната на Ѕидот на сообраќајниот срам, возачот на автобусот без никој да му каже, станал и пренел изнемоштена бабичка од автобусот до автобуската.

Секоја чест!