Живот

Идеална замена за високите потпетици

Идеална замена за високите потпетици

Ги обожуваме високите потпетици, но едноставно понекогаш ни е потребно да ги одмориме нозете и да облечеме нешто поудобно. Но, удобното не значи дека ќе се оградиме од женствениот и шик изглед.

Напротив, постојат бројни варијанти на обувки што иако не се на тенка и висока потпетица, се во функција на женственоста.

Ние ќе ви предложиме неколку солуции како одлична замена на високите потпетици.

Чизми над колена со ниска или средна, дебела потпетица