Живот

НОВ ТРЕНД: Шминка од мртви инсекти! Дали би пробале? (ВИДЕО)

НОВ ТРЕНД: Шминка од мртви инсекти! Дали би пробале? (ВИДЕО)

Кога станува збор за шминкањето, девојките секако посветуваат големо винмание на тоа, но има и такви кои што се обидуваат да воведат и нешто ново и поатрактивно.

акво нешто направила и Јасмин Ахумада, која создаде нов тренд на шминкање од мртви инсекти. Кога читате инсекти мислите на нешто страшно, но во суштина делува доста убаво.

Таа направи една видео снимка он новиот несекојдневен треднд на шминкање на кое се прикажани нејзините навистина совршени дела.

Уживајте: