Живот

Ова се знаци дека сте под влијание на црна магија

Ова се знаци дека сте под влијание на црна магија

Многумина кои веруваат во црна магија, категорички тврдат дека ниту една личност на светот не може да биде имуна на неа.

Исто така велат дека постојат контрамерки за заштита или истерување на црната магија кои морате да ги применуваат, во спротивно, животот ќе ви се претвори во кошмар и пекол.

Ова се знаците ако навистина сте под влијание на црната магија.

– Нагла промена на однесувањето

– Затварање во себе

– Губење на енергијата и силата

– Депресија

– Здраствени проблеми

– Одбивање на помош и признавање на проблемите

– Парични проблеми

– Мисли за самоубиство