Живот

Прашајте го која боја му е омилена и дознајте каков е во кревет!

Прашајте го која боја му е омилена и дознајте каков е во кревет!

Омилената боја може многу да открие за личноста, што вклучува и каква е таа личност во сексот. Ако се’ уште не знаете каков е во креветот, прашајте го која му е омилена боја…

Црвена

Тој е страствена личност и во сексот ужива на различни начини. Сака кога партнерката копнее по него и кога има моќ врз неа.

Жолта

Неговиот сексуален нагон е навистина комплексен, но истовремено и приспособлив. Сака доминантни и силни жени што имаат потреба од целосна контрола во сексот.

Пинк

Тој е незрел и по малку разигран. Сака да ги предизвикува жените и ветува повеќе отколку што е подготвен да даде.

Виолетова

Тој е софистицирана личност. Сака контрола и правила, и склон е кон рутинскиот секс. Поважно му е сопственото задоволство отколку потребите и желбите на партнерката.

Зелена

Неговиот пристап кон сексот е нежен и искрен. Сексот секогаш го доживува како чисто водење љубов. Не е склон кон неверство.

Црна

Сака предизвици, ново уживање и неочекувани ситуации. Се води според своите сексуални желби, но кога ќе се најде во стресна ситуација, сексот е последната работа за која размислува.

Сина

Внимателен е и чувствителен, а љубовта и сексот за него се уметност. Верен и’ е на партнерката, многу дава, но и многу очекува.

Бела

За него сексот е нешто интимно и таинствено. Сака да водите љубов во темница што значи дека не е подготвен на сексуални игри.