Фирмите блиски до Сашо Мијалков се најдоа меѓу 10-те најголеми должници кои ги објави УЈП

Управата за јавни приходи (УЈП) ги објави десетте најголеми должници, а меѓу нив повторно се наоѓаат две фирми блиски до поранешниот прв човек на УБК, Сашо Мијалков.