Проследете го гостувањето на ТВ 24 во 10:00 часот.

Во 10:00 часот гостувам во емисијата ,,Студио 10″ на ТВ 24 каде што ќе разговараме за актуелните случувања во…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Thursday, April 29, 2021