Како пазарно ориентиран мултиплатформски медиум Лидер на клиентите им нуди таргетиран маркетинг на повеќе платформи.

Доколку се одлучите за соработка со нас, нема да добиете обичен маркетинг, туку вистински партнер кој ќе учествува во трансформацијата и растот на вашиот бизнис.

Ценовникот за маркетиншките услуги, можете да го преземете тука.

marketing@lider.mk
+38975350811