Овојпат, станува збор за Хазафер Амруловски, член на СДСМ од Центар Жупа, кој јавно го прозива Заев и раководството на партијата дека го гледаат само сопствениот интерес, а истовремено заборавија на вистинските борци кои го донесоа СДСМ на власт.

Слушнете ја целата аудио снимка:

 

Внимание!!!
Вчера порароботе цензурата и по налог на недемократскиот дел од СДСМ кое ја окупира нашата партија беа избришани делови од говори кои ја говорат вистината за СДСМ и Заев кој мора да си оди. Нема да не замолкнат. СДСМ е нашата партија, бараме промени и оставка на ЗАЕВ.

ВИСТИНАТА ЗА СДСМ, функционерите го заборавија членството

Хазафер Амруловски од Центар Жупа, борците од СДСМ се на маргините, функционерите се заборавија, само си го гледаат интересот, заборавија кога ги ставивме на функции

#реформивоСДСМ
#оставканаЗаев

Posted by Оставка на Заев on Tuesday, May 18, 2021