Поради дефект во шахта на ул.„Жданец“ бр.22 во населба Козле, утре прекинато водоснабдување ќе имаат жителите од населените места Трнодол, Жданец и Средно Нерези.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ корисниците без вода ќе бидат од 8:30 до 9:30 часот.