-Во моментот во тек се изведуваат градежни активности по забелешките од надзорот.

Исто така во тек е постапка тендерска за набавка на столчиња за трибината.

Капацитетот на трибината ќе биде 4800 гледачи, а целиот стадион ќе собира 9980 гледачи, додава Мицкоски во својата објава.