Тој вели дека почитувајќи ги сите протоколи излегол и гласал на внатрепартиските избори.

– Ова е голем ден за нашата СДСМ која го покажа својот демократски капацитет и големина. Членовите сами го бираат својот претседател. СДСМ започнува нов начин на работење каде секој член е важен. Гласам за подобра заедничка иднина – гласам ЗА Зоран Заев!, напиша Богдановиќ.

📌✊ Денеска излегов и гласав за мојот и ваш лидер, Зоран Заев. Денеска, со почитување на сите безбедносни протоколи,…

Posted by Саша Богдановиќ on Sunday, March 21, 2021