Костадинов пак, со својата реакција покажа колку му значи комплиментот од неговиот лидер.

Инаку, јавноста веќе на големо коментира за сличностите помеѓу нив двајца- дека нивните гестикулации се исти, како и тоа дека Заев му е идол на Костадинов.