Вечерва во 19:00 часот, во хотел „Кристал палас“- Прилеп, се оддружува Централен комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

По завршување на Централниот комитет, во 20:00 часот, ќе биде дадена изјава за медиуми.