Астрономските цени во зимскиот центар Копаоник многумина ќе замисли дали да заминат таму. На социјалните мрежи се појавуваат менија со цени од рестораните во Копаоник.

Па така еден чај чини 350 динари, две сарми 800 додека вешалица е 1300 денари, пастрмка на жар 3500 динари.

Ако ви одговара повелете на „Копу“ како што го викаат Србите.