Кандидатурата на д-р Јовчевски на социјалните мрежи ја соопшти пратеникот Антонио Милошоски.

– Д-р Борче Јовчески за Прилеп, многу добро расположение и спремност за работа за доброто на општината и сите прилепчани, објави Милошоски.