Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 14.03.2023 година (вторник ) поради уличен дефект ф 400 мм на ул.„Бутелска“ 2а, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.„Бутелска“.

Прекинот на водоснабдувањето ќе почне од 09:00 часот и ќе трае до завршување на дефектот.

Улицата се наоѓа во општина Бутел.