Без вода денеска од 14:25 часот се корисниците од „Јужен Булевар” и улицата „Дренак” во населбата Кисела Вода.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради скината цевка на ул. „Дренак” бр.80 во населбата Кисела Вода.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.