Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 17.03.2023 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот, дел од ул.„Владимир Полежиновски“ во општина Центар.

Во периодот од 09:00 до 14:00 часот,  ул. 13-ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 во општина Гази Баба.