Муцунски на својот Фејсбук профил, преку видео анимација ја изнесува својата програма за секој дел од општината – од Долно и Горно Лисиче, па се до Мичурин и Острово.

Погледнете го видеото и зацртаните планови за населба Острово:

Тимчо за Острово! 💪

Ви ја претставуваме нашата програма за развој и решавање на проблемите во населба Острово!

Posted by Timco Mucunski on Sunday, October 10, 2021