Тој од името на Владата се заблагодари до сите граѓани кои веќе ја исполниле таа граѓанска должност и апелираше до остантите во земјава и до сите во дијаспората кои досега не се попишани да го сторат истото.

– Остануваат уште само шест дена до реализирањето на процесот на регистрација на нсселението, домаќинствата и становите, посочи Хоџа.