Според информациите на Плусинфо, двете биле второротки и биле во мошне тешка состојба. Едната имала 33, другата 32 години. Бебето на едната родилка е испуштено дома во добра општа состојба, а другото бебе е во критична состојба.

Повеќе информации се очекуваат од здравствените институции во текот на денот.