Веднаш по нашата објава, околу 14:30 часот стигна демант од банката. Но, во 16:00 часот на пресконференција гувернерката на НБРМ објави дека банката се затвора.

Ова утро, во „Утро со Златев”на Радио Лидер гостува токму сопственикот на оваа банка Трифун Костовски. Со кој ексклузивно ќе откриеме многу детали за овој случај!

Следете не!